Handig om te weten:

 

Hoe gaat het in zijn werk:

Na een mail van jou met duidelijke foto's en omschrijving van wat je wil (welk soort illustratie, maat, etc), waar wil je hem voor gebruiken, op welke termijn  en betaling via tikkie of overmaken van het bedrag is de bestelling compleet en ga ik aan de slag.

Naast een duidelijke omschrijving in het begin is er 1 moment voor het stellen van vragen en 1 overleg  in het proces: dit overleg vindt plaats via app wanneer ik de potloodschets af heb, ik stuur deze dan door zodat je kunt kijken of er kleine wijzigingen zijn. Deze pas ik toe en daarna zet ik de tekening op met fineliner. Tenslotte geef ik de illustratie kleur met waterverf.

 

Licenties en rechten:

Het auteursrecht blijft bij mij als illustrator. Dat betekent dat de opdrachtgever, ook na betaling van de factuur, de illustratie niet zomaar voor elk doeleinde mag gebruiken.

Geef van te voren altijd aan waarvoor je de illustratie wil gebruiken. Ik geef dan aan of er een licentie nodig is en welke kosten hieraan verbonden zijn. Daarna geef ik hiervoor dan de gepaste licentie uit, zodat je hem voor dit doel kunt gebruiken. 

Het aanpassen en bewerken van foto's en bestanden is niet toegestaan.

 

Bestellen en levertijd:

Heb je de illustratie binnen een bepaalde periode nodig, Houd er dan rekening mee dat je op tijd bestelt.

Vanwege andere opdrachten en het feit dat de illustratie op maat gemaakt is reken ik 2 a 3 weken voordat ik hem af heb en uiteraard moet je daarnaast ook rekenen op verzendtijd.

Houd er ook rekening mee dat in drukke periodes zoals feestdagen de levertijd langer kan zijn! 

 

Betaling en annulering: 

Betalingen lopen via tikkie of overmaken.

Een bestelling is volledig als het bedrag betaald is.

Omdat ik speciaal voor jou iets maak kan de illustratie niet worden geretourneerd en krijg je dus ook geen geld terug.

Doe je een bestelling, dan krijg je na annulering binnen 24 uur na betaling 100% van de kosten terug. Annuleer je na 24 uur, dan krijg je helaas geen geld meer terug, omdat ik dan al bezig ben aan de illustratie.
Heb je een bedrijf en wil je daarom een kwintatie ontvangen, geef dit dan even duidelijk aan bij bestellen.